8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 2024.8

Folyóirat-ajánló augusztusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 10 napra kikölcsönözhetőek.

 


címlapkép: https://n9.cl/rny9s3

Ötlet Mozaik

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

"Ötlet Mozaik – Szakértő barátként segíti az alkotó munkát

Aki építkezik, felújít, pontosan tudja, mennyire nehéz manapság jó szakembert találni. Ebben nyújt segítséget az Ötlet Mozaik: egyedi fázisfotós leírással vezeti végig egy-egy alkotás elkészítését, hogy bárki bátran hozzákezdhessen a ház körüli teendőkhöz.

Az építkezés, kertépítés került a lap fókuszába, amelyek mellett otthonszépítési ötleteket is bemutat a magazin. Minden lapszámban megtalálhatók információk a szerszámokról, a különböző típusok összehasonlításáról, újdonságokról.

A lap mottója így szól: a kreativitáshoz ön kell, az ötleteket mi adjuk!

A kiadó célja, hogy az Ötlet Mozaiknak helye legyen minden kreatív férfi szerszámosládájában és szakértő barátként segítse az alkotó munkát."

 

További információk

Forrás: https://eshop.posta.hu/storefront/hirlapok/informacio-tudomany-technika/otlet-mozaik/prodB006271.html

 

 


címlapkép: saját fotó

Természetjáró Turista Magazin

A Turista Magazin vagy Természetjáró Turista Magazin a magyarországi természetjárást népszerűsítő és ismeretterjesztő kiadvány, a Magyar Természetjáró Szövetség kiadásában.

Nyomtatott és digitális formában jelenik meg, évente 10 alkalommal (a július–augusztusi és a december–januári magazin összevont), valamint napi szinten frissül és mutat be felkeresni érdemes célpontokat, túraleírásokat a magazin weblapja: www.turistamagazin.hu címen.

A magazin küldetése, hogy kedvet csináljon a természetjárás iránt, valamint bemutassa Magyarország és a régiónk természeti és kulturális kincseit. Túraajánlatok kerékpárosoknak, vízi- és gyalogtúrázóknak, szálláshely-bemutatók, kilátók, várak, kastélyok és egyéb épített érdekességek ismertetései, továbbá túrapraktikák várják minden hónap első hetében az olvasókat. Kiadja a Magyar Természetjáró Szövetség.

Digitális változatban is megjelenik, bármilyen platformon hozzáférhető, olvasható.

További információk:

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Turista_Magazin

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár