8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 2024.7.

Folyóirat-ajánló júliusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 10 napra kikölcsönözhetőek.

 


címlapkép: https://n9.cl/ohpad

Kertészet és Szőlészet

A kertész szakma hetilapja elsősorban az ágazatban dolgozó gyakorló kertészek, a közvetlen szakmai irányítók, induló kisvállalkozók, az oktatási intézmények hallgatói számára készül. Állandó, naprakész kapcsolatot tart fenn az ágazati irányítás és a termelők között.

A Kertészet és Szőlészet első megjelenése, 1951 óta a kertész szakma mértékadó lapja. Többszöri arculatváltást követően ma már hetenként 32 oldalon jelenik meg, az árutermelő kertészek számára a gyakorlatban hasznosítható nélkülözhetetlen információkkal.

A különböző rovatok témái a szakterületek technológiai, illetve fajtaújdonságai, lényeges növényvédelmi és piaci információk. Rendszeresek a külföldi üzemlátogatásokról, szakkiállításokról írott riportok, beszámolók. A szakmai szervezetek és a szakoktatás helyzetét, működését is folyamatosan figyelemmel kíséri. Szakmapolitikai kérdésekben tájékoztat, beszámol rendezvényekről, tudósít a gyakorló kertészek számára hasznosítható fontos tudományos kutatások eredményeiről.

Digitális változatban is megjelenik, bármilyen platformon hozzáférhető, olvasható.

További információk

Forráshttps://magyarmezogazdasag.hu/kerteszet-es-szoleszet/

 

 


címlapkép: https://n9.cl/n2ynr

Szép Házak

A Szép Házak magazin a legolvasottabb építészeti–lakberendezési lap Magyarországon. Célja megvalósult példamutató családi házak, nyaralók és lakások bemutatása, a korszerű építési technológiák és anyagok ismertetése, belsőépítész-, lakberendező- és iparművész-portrék közlése.

A 112 oldalas Szép Házak magazin 1992 óta a legolvasottabb építészeti-lakberendezési folyóirat. Sok szép fotóval és alaprajzzal közöl hazai és külföldi házakat, lakásokat.

További információk:

Forrás: http://www.colorinterpress.hu/folyoiratok/otthon-kert-epiteszet/szep-hazak.html
https://eshop.posta.hu/storefront/hirlapok/m-veszet-es-kultura/szep-hazak/prodB066880.html


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár