8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Könyves Blogger, 2021.9.

Blogajánló a nagyvilágból.

 


A szerzők: Indie (Petra és Perpetua (Eszter)


A kép az oldalról.

A könyvjelző blog, amely 2015 óta működik, két szerző írásait tartalmazza.

 

Indie bemutatkozása:

"Petra vagyok, de a blogon Indie néven fogok alkotni. :) Amióta az eszemet tudom mindig is könyvek vettek körül. Az olvasás számomra, hobbi, szórakozás, és kikapcsolódás is egyben. Romantikusan álmodozó vagyok, így nem is kérdéses, hogy a nagy kedvenceim a romantikus könyvek, ezen belül a történelmi romantikusok. Jöhet még a fantasy, new adult, young adult, disztópia, és dráma is. De nem vagyok válogatós, szeretek minél több műfajjal megismerkedni, és bővíteni a repertoáromat. Ha kiválasztok egy könyvet, szeretek előtte értékeléseket olvasni, és blog-okon körbe nézni, sokat nyom a latba nálam, hogy milyen véleményeket olvasok róluk.

Régóta szeretem volna kipróbálni milyen is blog-ot írni. Kezdő vagyok az értékelésírásban, de annál nagyobb lelkesedéssel álltam neki. Legjobban a képes beszámolókat szeretem, nagy izgalommal válogatom, és keresem a történethez illőket. Remélem, sikerül minél több emberrel megosztanom a könyvek iránti rajongásom :D"

Perpetu bemutatkozása:

"A Perpetua név valójában egy Esztert rejt. :) Eredetileg vidéki lány vagyok, de tanulmányaim és most már a munkám a fővároshoz kötnek. Míg otthon a tánc volt a szenvedélyem (akrobatikus rock and roll 13 évig) a pesti levegőváltozás hozta elő bennem a könyvek iránti rajongást. Első „szerelmem” J.R. Ward sorozata volt, és a paranormális romantikus műfaj azóta is különleges helyet foglal el a szívemben. De ezen kívül is jöhet minden más izgalmas, eseménydús, főleg fantasy regény, de a romantika nem hiányozhat belőle, hisz a nélkül nem is könyv egy könyv. :D

A moly felfedezése után egyre lelkesebben kezdtem értékeléseket is írni. Ha olvasnivalót keresek, számomra nagyon mérvadó mások véleménye. Egy-egy igazán dicsérő összefoglaló után, látatlanban is bele tudok szeretni egy könyvbe. Ugyanezért szeretem saját élményeimet is megosztani másokkal, örömmel tölt el, ha az én soraim győznek meg másokat, hogy egy könyvre ők is nagyon kíváncsiak. Kis buzdítás után, ezért döntöttem a blog írás mellett is, mert így még jobban tudom szélesíteni azok körét, akikkel meg tudom osztani könyvélményeimet."

További információk a szerzőkről a blogon és az Alkotó Blogger Portálon.

 

Az első bejegyzések közül: 

2015. augusztus

Perpetua: Michelle Hodkin: Mara Dyer eszmélése
Indie: Calia Read: Szétcsúszva (Unravel)

 

Bejegyzés a blogról: 2021. május

Perpetua: Julie Kagawa: A vaskirály – borítóleleplezés
Indie: Eoin Dempsey: Fehér rózsa

 

 

Elérhetőségek:

 

Források: https://www.konyvjelzoblog.com/p/rolam_6.html

http://alkotobloggerportalmagazin.blogspot.com/2017/11/konyvjelzo-blog-bemutatkozasa-indie-es.html

 

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár