Figyelem! Fontos felhívás!

Könyves Blogger, 2020.9.

Blogajánló a nagyvilágból.

 

ZAKKANT OLVAS

Anett blogja

Bemutatkozás:

"Helló, Anett vagyok. Ez a blog a könyves élményeimről szól. Könyvekről, amiket szerettem. Könyvekről, amiket olvastam valamikor. Könyvekről, amiket utáltam és félbehagytam. Könyvekről, amik megváltoztatták az életem.

A könyveken túli életemben szabadúszó social media managerként dolgozom, cikkeket írok az NLCaféra és szívesen fotózom Budapest szépségeit. Róka, lajhár és mókus mániás vagyok. ️"

"2010-ben, amikor elkezdtem a könyvesblogomat még viszonylag újnak számítottam a pályán, hiszen csak néhány hasonszőrű blogger volt, akikkel a molyon és az azóta megboldogult Freeblog könyves aloldalán tömörültünk, és osztottuk meg a posztjainkat. Az első könyvesblog, akit követtem Loboé volt (aki azóta is aktív az Olvasónaplójával) majd Pupilla, akivel Pécsen személyesen is összefutottunk akkoriban és kibeszélgettük magunkat a bloggerkedésről (is). Meg persze a könyvekről. Hiszen a könyves bloggerségben anno nem volt több. Könyvekről írtunk, amiket elolvastunk. Nem voltak még közösségi oldalak igazán, a posztjainkat nem tudtuk (nem is akartuk?) hol népszerűsíteni, így a molyon zizegtünk, meg elképesztő büszkeségnek éltük meg, ha a posztjainkat kiszedte a Freeblog és kiajánlotta a a főoldalra."

 

További információk:

 A könyvesbloggerek titokzatos élete vagy ilyen az igazi #BOOKBLOGGERLIFE

 

 

Első bejegyzések közül:  2010. január

Julie Kenner - Givenchy kód 

 

Egy friss bejegyzés a blogról:

Tittel Kinga: A Duna kincsei

 

 

Elérhetőségek:

 

► Bloghttp://www.zakkantolvas.hu/

► Pinterest: @anett

► Facebook: fb.com/zakkantolvas/

► Instagram: @zakkantanett

 

► Tumblr: @zombihercegno.tumblr.com

► Twitter: @twitter.com/zakkantanett

 

 

Forrás: http://www.zakkantolvas.hu/