8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 23.

Folyóirat-ajánló decemberben.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

 Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunk továbbra is működik előzetes megrendeléssel, egyeztetett időpontban.

 


címlapkép: : https://digitalstand.hu/lapszamkep/114685/attekinto/0/13

OTTHON

A népszerű folyóirat havonta jelenik meg.

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin. Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló ízlésformáló olvasmány. Azokhoz szól, akik igényes környezetben érzik jól magukat, és ezt meg is akarják teremteni – a lakásban, a teraszon, a kertben… Ehhez gyakorlati segítséget is nyújt lapunk: jó példákat, könnyen megvalósítható ötleteket, kedvcsináló kompozíciókat mutat be.

"OTTHON – Lakberendezés inspirációjától a megvalósításig ​

Ház, lakás, ingatlan – csak tégla és malter. Vagy van még valami? Az otthon több puszta fizikai térnél, az otthon egy érzés. Mára pedig már azt is tudjuk, hogy a legszemélyesebb, legbiztonságosabb terünk.

Az OTTHON magazin valódi szeretetmárka immár 31 éve. Berendezni, felújítani, csinosítani, trendivé tenni az első vagy épp sokadik lakásunkat felér egy érzelmi hullámvasúttal, de a cél: az otthon megteremtése átsegít minden akadályon. És persze ott van az OTTHON, hogy kézen fogja az olvasót. Lakásriportjaink személyes történetek megvalósult álmokról, nem nélkülözve a tanulságokat sem. Sok-sok inspiráció, hangulatok, építőanyagok, trendek és trükkök, praktikus megoldások, szakértő tanácsok színesítik a magazin oldalait. A lakberendezés, otthonszépítés nem egyszeri feladat: életstílus, amihez a bútorokon, párnákon és a tapétán kívül az is hozzátartozik, milyen étel kerül a terített asztalra és miként lehetünk ökotudatosabbak. Ebben is irányt mutatunk.

Az OTTHON magazint fellapozni újra és újra élmény, ötleteket találni benne mindig megvalósításra ösztönző. Mindehhez barátságos, közvetlen stílust teremtünk, hiszen otthon vagyunk."

További információk

Forrás:  https://sales.centralmediacsoport.hu/termekportfolio/magazin/otthon-lapcsoport/otthon/

https://eshop.posta.hu/storefront/hirlapok/eletmod-csalad-otthon/otthon/prodB014405.html

 

 


címlapkép: https://digitalstand.hu/lapszamkep/114698/attekinto/0/13

 

ÖTLET MOZAIK

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

"Ötlet Mozaik – Szakértő barátként segíti az alkotó munkát

Aki építkezik, felújít, pontosan tudja, mennyire nehéz manapság jó szakembert találni. Ebben nyújt segítséget az Ötlet Mozaik: egyedi fázisfotós leírással vezeti végig egy-egy alkotás elkészítését, hogy bárki bátran hozzákezdhessen a ház körüli teendőkhöz.

Az építkezés, kertépítés került a lap fókuszába, amelyek mellett otthonszépítési ötleteket is bemutat a magazin. Minden lapszámban megtalálhatók információk a szerszámokról, a különböző típusok összehasonlításáról, újdonságokról.

A lap mottója így szól: a kreativitáshoz ön kell, az ötleteket mi adjuk!

A kiadó célja, hogy az Ötlet Mozaiknak helye legyen minden kreatív férfi szerszámosládájában és szakértő barátként segítse az alkotó munkát."

 

További információk

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár