8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 21.

Folyóirat-ajánló szeptemberben.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

2021. JÚLIUS 5-től KORLÁTOZÁS NÉLKÜL LÁTOGATHATÓ A KÖNYVTÁR.

 Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunk továbbra is működik előzetes megrendeléssel, egyeztetett időpontban.

 

 


címlapkép: http://mediacity.hu/mediacity/cimlapok/chip.jpg

CHIP Magazin

A Chip Magazin 1989 óta megjelentetett tudományos,számítógépes havilap.

A CHIP magazin a számítástechnika digitális iránytűje, a hazai piac piacvezető magazinja, amely a technológia varázslatos világáról közöl naprakész információkat. 

A CHIP magazin stílusosan, érthetően ír a technológia izgalmas, varázslatos világáról. Mindig segít olvasóinak kiválasztani a legjobb hardvereket vagy épp a meglévőkből kihozni a maximumot. Tartalmazza a leghasznosabb tippeket a Windowshoz, az Androidhoz, az Apple készülékeihez, az otthoni hálózatokhoz, a közösségi médiához.

Tesztjei alaposak, függetlenek, megvesztegethetetlenek - olvasóink mindig tudják, melyek a legjobb vételek, a legnagyobb átverések, hogyan hozzák ki a legtöbbet hardvereikből és szoftvereikből.

Forrás: https://www.facebook.com/chipmagazin/about/?ref=page_internal

 

 


címlapkép: https://digitalstand.hu/lapszamkep/118241/attekinto/0/13

 

TermészetBúvár

A TermészetBÚVÁR magazin egy ismeretterjesztő, 2 havonta megjelenő magazin

A TermészetBÚVÁR hazánk (sőt talán Európa) egyik legnagyobb múltú tudományos ismeretterjesztő orgánuma. A Franklin Társulat 1935-ben alapított, BÚVÁR című havilapjának jogutódjaként 1990 óta szolgálja fő hivatásként, határokon átnyúló tudásgyarapítással, szem­lé­let­for­má­lással, tehetséggondozással a környezeti tudatosság erősítését.

A TermészetBÚVÁR magazin különösen fontos szerepet tölt be a felnövekvő korosztályok környezeti nevelésében. Sajátos eszközeivel kiegészíti, gazdagítja az iskolai tananyagot. Egyes elemeiben és összefüggéseiben bemutatja a flórát és a faunát. Tudományos megalapozottsággal, szemléletes példákkal bizonyítja az ember és a természet szoros kapcsolatát, egymásra utaltságát. Segíti a hazai tájak, védett és védelemre érdemes területek, természetes és alkotott értékek felfedezését, és ezzel is egyengeti a szülőföld megszerettetésének útját. Útirajzaival ablakot nyit a világra. A tőlünk földrajzilag távoli vidékek megismertetésével erősíti az egyetemesség, az összetartozás gondolatát. Merít az élenjáró kutatási eredményekből. Ezen kívül értékes külföldi művek közkinccsé tételével is többletet ad az oktatáshoz.

További információk

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár