8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 2022.8.

Folyóirat-ajánló augusztusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

 Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunk továbbra is működik előzetes megrendeléssel, egyeztetett időpontban.

 


címlapkép: https://digitalstand.hu/lapszamkep/143263/attekinto/0/13

Képmás Magazin

A Képmás családmagazin az élet különböző területein felvetődő kérdésekre szakemberek segítségével keresi a választ, segíti világunkban a széleskörű tájékozódást és a napi problémák megoldását. A havi magazin foglalkozik a családokat érintő kérdésekkel, párkapcsolati és gyereknevelési kérdésekkel, közélettel, tudományos és művészeti témákkal és az életmóddal. Állandó szerzőink között van Schäffer Erzsébet, Aczél Petra és Lackfi János.

A Képmás családmagazin színes, főleg családanyáknak szóló magazin. 2006-ban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete elismerő oklevélben részesítette a családi értékek felmutatásáért és konzekvens képviseletéért.

A Képmás magazin 20 év alatt többször megújult, egyedi tartalmaival, letisztult stílusával, hagyományos európai értékrendjével a prémium lapok piacának meghatározó és különleges eleme. A havonta megjelenő, 100 oldalas magazin, a tudomány és a művészet eszközeit is segítségül hívó, érdekes, hasznos és szórakoztató kiadvány, hiteles megszólalókkal és értékeket kereső, megoldásfókuszú szemlélettel.

Közvetlen hangvétele mellett nem mond le az igényes tájékoztatásról és a szórakoztatásról. AB státuszú, értelmiségi olvasói között feltűnően sok az előfizető, akik hiteles forrásként tekintenek a lapra.

Központi témája a család, a párkapcsolat és a gyereknevelés, ennek ellenére csaknem ugyanolyan arányban olvassák férfiak, mint nők. A Képmás az ellenpélda arra, hogy a női olvasókat csak a divat és a receptek érdekelnék.

További információk

Forrás:  https://eshop.posta.hu/storefront/hirlapok/eletmod-csalad-otthon/kepmas-csaladmagazin/prodB049380.html
https://kepmas.hu/sites/default/files/2022-03/Kepmas%20print%20magazin%20mediaajanlat%202022_.pdf

 

 

 


címlapkép: http://mediacity.hu/mediacity/cimlapok/ipm.jpg

Interpress Magazin (IPM)

 

Az Interpress Magazin, vagy röviden IPM, havonta 128 oldalon megjelenő magyar ismeretterjesztő magazin, amely 1975 óta létezik. 2002 óta új köntösben, de változatlanul izgalmas tartalmakkal jelenik meg.

Céljának tekinti a tudomány megszerettetését és az olvasók tudásának fejlesztését, a fiatalok motiválását a tudományos munka iránt, mindezt lebilincselő, olvasmányos módon.

A szerkesztőség kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden tudományterületnek helyet adjon a lapban, így jelen van a természettudomány, történelemtudomány - benne ókori és újkori történelem -, pszichológia, társadalomtudomány, bölcsészettudomány és az orvostudomány is. A magazin állandó rovataiban környezetkultúrával, képzőművészettel, nyelvészettel, infotechnológiával, építészettel, illetve a legfrissebb tudományos hírekkel is foglalkozik.

 

További információk

 

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Interpress_Magazin

 

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár