8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 20.

Folyóirat-ajánló augusztusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

2021. JÚLIUS 5-től KORLÁTOZÁS NÉLKÜL LÁTOGATHATÓ A KÖNYVTÁR.

 Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunk továbbra is működik előzetes megrendeléssel, egyeztetett időpontban.

 

 


címlapkép: https://tinyurl.hu/ty2e/

3. Évezred Magazin

A 3. ÉVEZRED 2004 májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap.

A 3. ÉVEZRED tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe.

A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashat.

A 3. ÉVEZRED olvasói elsősorban olyan emberek, akik nem félnek döntéseket hozni mind önmagukkal, mind pedig másokkal kapcsolatban, legyen szó családtagjaikról, munkahelyük vagy vállalkozásuk beosztottjairól és kollégáikról. Munkájukhoz és hobbijaikhoz felhasználják a modern technológiákat, gépeket és szolgáltatásokat.”

Egészség -Aktuális orvostudományi kutatások, gyakori és ritka betegségek gyógyításának új lehetőségei, az élet hosszának növelése és minőségének javítása. Az emberi test működésével kapcsolatos legújabb felfedezések és a gyógyítás új módszerei.

Világűr - A világűr felfedezések és megismerésének története. A legmodernebb csillagászati berendezések és űrszondák. A csillagokkal, bolygókkal és a világűr többi részével kapcsolatos legújabb ismeretek. A legújabb csillagászati technológiák.

Régészet - Történészek, régészek, paleontológusok és további szakértéoknek köszönhetően betekintést nyerhetnek a földi élet kialakulásának történetébe, az emberi faj, valamint a társadalom fejlődésébe. Az őskori felfedezésektől egészen a modern történelemig.

Technika - Fejlesztések, amelyeknek köszönhetően nemcsak az ember élete és a munkavégzés változott, de az egész bolygóra és annak közvetlen környezetére is hatással voltak. Technológiai, fizikális, vegyi, és véletlen felfedezések.

Forrás:https://iqmedia.hu/?profil=3-evezred#tab-profile

 

 


címlapkép: https://dimag.hu/storage/publishments/covers/60385_cover.jpg

 

Nők Lapja Egészség

A leghitelesebb egészségmagazin, amely szegmensében piacvezető. Sokrétűen közelíti meg az egészséggel kapcsolatos témákat, és igényes feldolgozásban nyújt segítséget az egészséges életvitel mindennapi megvalósításához.

Évente 9 lapszám jelenik meg.

A Nők Lapja Egészség magabiztos, gondoskodó nőknek szól, olyanoknak, akik tele vannak tudásvággyal, tudatosak, akiknek fontos a családjuk és a saját egészségük.

Az immunerősítéstől a legújabb gyógyászati eljárásokig, az egészséges recepteken át a kipróbált diétás tanácsokig rengeteg információval segítjük olvasóinkat, hogy testileg és lelkileg is a legjobb formájukat hozzák.

A Nők Lapja Egészség olyan nőknek szól, akiknek fontos a saját és szeretteik egészsége, olyanoknak, akik felelősen szeretnének dönteni saját sorsukról, és megfelelően gondoskodni a családjukról.

Segítenek az olvasóknak, hogy a mindennapjaikat zökkenőmentesen, egészségesen, kiegyensúlyozottan élhessék. A magazin cikkeit ismert és elismert orvosszakértők segítségével állítják össze, ezzel is garantálva, hogy a közérthető, szórakoztató írásaik is hiteles tudással gazdagítsák olvasóinkat.

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár