8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 12.

Folyóirat-ajánló decemberben.

 

"KÖNYVTÁR A KÜSZÖBÖN" szolgáltatás keretében

továbbra is kölcsönözheti folyóirataink régebbi számait.

 


címlapkép:https://digitalstand.hu/lapszamkep/103515/attekinto/0/4

 

NŐK LAPJA KONYHA

A havonta megjelenő magazin mindenre talál megoldást, legyen szó húsos, zöldséges, tésztás ételről, levesről vagy éppen desszertről. És csak olyan receptet közöl, amelyet kipróbált már a legjobb hazai séfekből, cukrászokból és gasztrobloggerekből álló csapat.

Minden hónapban több mint 80 kipróbált receptet kínálunk, amik között mindenki találhat kedvére valót, legyen akár húsimádó, édesszájú vagy éppen vegetáriánus. Hétköznapokra és ünnepekre egyaránt adunk ötleteket, receptjeinket úgy válogatjuk össze, hogy a párjuknak főző, kezdő konyhatündérek és az évtizedek óta sütő-főző nagymamák is találjanak köztük kedvükre valót. Igyekszünk egészségünket óvó fogásokat ajánlani, kisgyermekes anyukáknak pedig könnyen elkészíthető, házi bébiételeket kínálunk. Ügyelünk arra, hogy mindig az adott hónap aktuális alapanyagaihoz igazítsuk receptjeinket, és persze a látványos ételfotókkal, valamint a megbízható receptleírásokkal is próbálunk segíteni abban, hogy valóban jóízűek legyenek a mindennapok.

 

További Információk:

 

Forrás:  https://digitalstand.hu/noklapjakonyha/103513

 

 

 

 


címlapkép: https://digitalstand.hu/lapszamkep/104111/attekinto/0/4

 

PRAKTIKA

 

Havonta megjelenő barkácsmagazin.

A DIY trendet, a készítsd magad mozgalom egyre növekvő táborát megelőzve a Praktika magazin 21 évvel ezelőtt jelent meg először, azóta is az egyetlen kreatív magazin a hazai piacon, amely a saját készítésű alkotások létrehozását fázisfotókkal mutatja be.  Megmutatja a legdivatosabb és legegyszerűbb kézműves megoldásokat éppúgy, mint a bonyolultabb technikai tudást igénylő alkotásokat és azok elkészítésének folyamatát.

A Praktika iparművészek, több évtizedes kézműves tapasztalattal bíró szerkesztők segítségével bíztatja az olvasókat a kézműves kikapcsolódásra, mert egyedi és maradandó szépséget alkotni nem csupán hobbi, sokkal inkább egy életstílus. Hiszen a kreativitásban varázslat rejlik: erőt és harmóniát hoz az életünkbe.


 

További Információk:

 

Forrás:  https://sales.centralmediacsoport.hu/termekportfolio/magazin/otthon-lapcsoport/praktika/

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár