8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.
Telefon / fax: +36 92 596 830; +36 92 596 831
Mobil: +36 30 674 6091
Email: javtk@dfmvk.hu

Ajánló folyóiratainkból 2022.5.

Folyóirat-ajánló májusban.

 

A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és
a legfrissebb számok kivételével 7 napra kikölcsönözhetőek.

 

 Könyvtár a küszöbön szolgáltatásunk továbbra is működik előzetes megrendeléssel, egyeztetett időpontban.

 


címlapkép: https://tinyurl.hu/Zqq6

PCWorld

PC World 1992 óta meghatározó szereplője a hazai IT lappiacnak, több szempontból is piacvezető a digitális technika, informatika iránt érdeklődőknek szóló sajtókiadványok között. A PC World olvasmányos és közérthető hangnemben mutatja be az informatika és a szórakoztatóelektronika világát: híreket, elemzéseket, mesterfogásokat, tippeket, trükköket adva. A lap kiemelt hangsúlyt ad az IT-biztonság kérdésének, lemezmellékletén minden hónapban frissített védelmet kínál az olvasóknak.

A PC World azonban nemcsak egy havonta megjelenő magazin, hanem egy exkluzív szolgáltatáscsomag teljes verziós szoftverekkel, biztonsági programokkal, videotesztekkel és más hasznos ajándékokkal.

További információk

Forrás: https://digitalstand.hu/pcworld

 

 


címlapkép: https://tinyurl.hu/KBW2

Ufómagazin

Az Ufómagazin havonta megjelenő folyóirat.

Az Ufómagazin a megmagyarázatlan jelenségek, az ufókutatás, a tértechnológia, az ezoterika iránt érdeklődő olvasók számára 1990 óta nyújt érdekes és hiteles információkat. A magazin témaválasztása a fentieken kívül kiterjed a tudomány (orvostudomány, űrkutatás stb.), a technika újdonságaira is, mégpedig színes, olvasmányos formában. A magazinban olvashatók természetgyógyászattal, életmóddal, parapszichológiával foglalkozó cikkek, valamint ismert személyiségekkel, sztárokkal készített exkluzív interjúk is.

Az Ufómagazinban hónapról hónapra közöljük az olvasók által észlelt jelenségekkel kapcsolatos írásokat, észrevételeket is. Az Ufómagazin a Magyar Ufókutató Szövetség közreműködésével segít az ufó-észlelések kivizsgálásában, az esetek hiteles dokumentálásában.

Forrás: https://ufovilag.hu/bemutatkozas/

 

 


Tagintézmény

József Attila

Városi Tagkönyvtár

Minosített könyvtár