Figyelem! Fontos felhívás!

Rendelkezés az adó 1%-áról


A József Attila Városi Könyvtár jogutóda, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár József Attila Városi Tagkönyvtár továbbra is aktív szerepet vállal Zalaegerszeg és a városkörnyék kulturális életében. Feladata az olvasók művelődési, önművelési igényeinek kielégítése, a város polgárainak naprakész tájékoztatása. Reméljük, hogy használóink szolgáltatásainkkal meg vannak elégedve, és a jövőben is megtisztelnek bennünket bizalmukkal.

Az adófizető polgárok maguk dönthetik el, személyi jövedelemadójuk 1%-a mire fordítódik. Igen megtisztelő volt számunkra, hogy több olvasónk élt ezzel a lehetőséggel, s Alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettnek. Többek között az ő támogatásuknak volt köszönhető korábban több drága kézikönyv beszerzése, az utóbbi években pedig a rendezvények színvonalas megvalósítása.

Kérjük, amennyiben eddigi tevékenységünkkel egyetértenek, adóbevallásukkal egyidőben tegyék meg támogató nyilatkozatukat szervezetünk javára.

Alapítványunk 1998-ban jött létre a könyvtár céljainak támogatására. Különösen a gyermekek és a családok részvételére számító programok megvalósítását kívánta támogatni. Minden évben a kuratórium dönt a felhasználásról: jelenleg a rendezvények az online térbe helyeződnek, az online pályázatok díjazására tudjuk fordítani a felajánlásokat.

Köszönjük, ha a javunkra rendelkezik!

 

JAVK Olvasóinkért Könyvtári Alapítvány
Adószámunk: 18959662-1-20